Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Εκτος στηλης....

Σημερα ο"Κραχτης"δεν ειναι και στα καλυτερα του.....
Αγαπαει καποια και ποναει....Ποναει γιατι δε βρηκε ανταποκριση....
Επειδη καποιοι(αυτοι που με ξερουν απο το facebook)ισως να ξερετε για ποια λεω(μη ρωτατε,δε θα σας πω)σας παρακαλω μην της πειτε τιποτα....
Το θεμα ειναι να το ξεπερασω εγω....
Η σημερινη αναρτηση λοιπον ειναι αφιερωμενη σε οσους αγαπησαν αλλα δεν αγαπηθηκαν.....
Μεσα σ'αυτους κι εγω....Δε φταιει εκεινη(στην περιπτωση μου)...Απλα επεσα σε κακο ταιμινγκ....
Ποναει η αγαπη ματια μου-Στελιος Ροκκος:

Ονειρο ηταν-Αλκινοος Ιωαννιδης:

Δεν ειναι ετσι η αγαπη-De Facto:

Τις στιγμες που μου πηρες-Σταματης Γονιδης:

Οποιος εκλαψε απο αγαπη-Γιαννης Τασσιος:

Ενα απογευμα θλιμμενο-Ζαφειρης Μελας:

Ποναμε οσοι αγαπαμε-Θεμης Αδαμαντιδης:

Κανεις εδω δεν τραγουδα-Νικος Παπαζογλου:

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΗΛΗ:ΚΟΙΝΩΝΙΑ:ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΙΑΣ ΨΥΧΗΣ...

Αν και το εχουμε ξαναδει πολλοι απο εμας,θα το ξανααναφερω.
Θα μιλησω για την περιπτωση του Πατερα με Π κεφαλαιο που ετρεξε μαραθωνιο με τον τετραπληγικο γιο του,στην αγκαλια του.
Ομως πριν πω περισσοτερα,παμε να δουμε τα βιντεακια:
Dick and Rick:

Τhe real Iron man:

Iron Man-A Father's Love For His Son(Βιντεο απο τηλεοπτικο δικτυο NBC):

Iron dad-Iron Son:

Και μετα απο ολα αυτα,θελω να απευθηνθω σε αυτους τους"γονεις"που μολις μαθουν οτι το παιδι τους γεννηθηκε με νοητικη στερηση η οτι δεν θα περπατησει ξανα,η δεν βλεπει η δεν ακουει,η συνδυαμο 2 η και παραπανω απο ολα αυτα,ειτε το παρατανε στο μαιευτηριο,ειτε στο πρωτο ιδρυμα που θα βρουν:
Αν ειχατε μπροστα σας αυτον τον πατερα,τον Dick που οχι απλα μεγαλωσε το τετραπληγικο παιδι του,αλλα ετρεξε μαραθωνιο μαζι του,κολυμβησε τεραστια αποσταση,εκανε δεκαδες χιλιομετρα ποδηλασια και δεν ξερω και εγω τι αλλο,θα μπορουσατε να του πειτε χωρις να γινετε κοκκινοι σαν παντζαρια απο ντροπη:"Α,εγω το αφησα στο ταδε ιδρυμα και ξενοιασα"?
Θα μπορουσε κι αυτος να κανει το ιδιο!Ομως δεν το εκανε!Γιατι οτι και να'ναι ειναι παιδι του,σπλαχνο του!Δεν μπορουσε να παρατησει το ιδιο του το αιμα,σε ενα Ιδρυμα!!!
Και οχι μονο αυτο,αλλα για χαρη του γιου του ετρεξε μαραθωνιο μαζι με το παιδι του,το οποιο κρατουσε στην αγκαλια του και πολλα αλλα.
Ο γιος του,του ειπε"Μπαμπα,οταν τρεχεις,αισθανομαι οτι κι εγω τρεχω μαζι σου,οτι εχω φτερα και δεν ειμαι καθηλωμενος σε αυτη την καρεκλα".
Αυτο ειναι πολυτιμο!!!ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!
Ο Ricκ οχι μονο μεγαλωνει με τους δικους του αλλα σπουδασε και αποφοιτησε με επιτυχια απο το Πανεπιστημιο το οποιο τον εχει δεχθει στους κολπους του,οπου εργαζετε προσφεροντας οτι και οσο μπορει!
ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ,ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ"ΚΡΑΧΤΗ".....
Καταλαβαινω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο,αλλα πρεπει να το παλεψετε.Ειναι μια δοκιμασια που μας δινει ο Θεος και πρεπει να την περασουμε.
Αν την προσπερασουμε,αυτοματως κλεινει για εμας η πορτα του Παραδεισου και ανοιγει μια αλλη.Σκοτεινη,με δυσωδια να αναδυει απο μεσα και φλογες να καινει στο βαθος...
Ειναι η πορτα της Κολασεως.......

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΤΟΣ ΣΤΗΛΗΣ:ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΙΚΑ

Ακομα ενα αφιερωμα του"Κραχτη"για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι.
Αφιερωμα λοιπον στα Μεγαλα λαικα:

ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ-ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ(ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΡΧΑΚΟΥ/ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΚΟΥΦΑ):

ΑΝΟΙΞΕ ΠΕΤΡΑ-ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ(ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ/ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ):

ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣ,ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ-ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ"ΣΤΕΛΛΑ"):

ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΒΟΡΙΑ-ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ(ΣΤΙΧΟΙ:ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ/ΜΟΥΣΙΚΗ:ΜΙΚΗΣ ΘΕΩΔΟΡΑΚΗΣ):

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΤΟΣ ΣΤΗΛΗΣ:ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ.
ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΤΕ!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ!!!

Εγω προσωπικα δεν ειμαι.Ειμαι ελευθερος,αλλα που θα παει,θα ερθει και η δικη μου σειρα να παψω να ειμαι.Καμια ελευθερη που να θελει εναν"Κραχτη"για ΙΧ χρηση και να παψουμε να ειμαστε ελευθεροι???

Παμε τωρα στο αφιερωμα.Ενα αφιερωμα με επιλογες απο τα ποιο ερωτικα τραγουδια,ελληνικα και ξενα:

SHΑRIF DEAN-DO YOU LOVE ME(ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1960-ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΡΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ):

ONLY YOU-THE PLATTERS:

A CASA D'IRENE-NICO FIDENCO:

WHEN THE SMOKE-SCORPIONS:

ΕΡΩΤΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ(1988-89 ΕΠΟΧΗ):

ΠΕΣΤΟ ΠΑΛΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ-ΠΑΣΧΑΛΗΣ(1995):

Μ'ΑΓΑΠΑΣ?Σ'ΑΓΑΠΩ.ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!-ΑΝΤΥΠΑΣ:

ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ-ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΩΡΑΣ(ΔΕΚΑΕΤΙΑ 60):

ΘΕΛΩ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ/ΤΖΕΝΗ ΒΑΝΟΥ:

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ...
ΑΣΤΑ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΣΟΥ-ΤΩΝΗΣ ΜΑΡΟΥΔΑΣ:

ΑΣΤΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ:

ΝΑ Μ'ΑΓΑΠΑΣ-ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ:


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΗΛΗ:ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ:"ΕΦΥΓΕ"ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ,ΚΑΙΤΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ....

Δυστηχως αλλη μια μεγαλη μας ηθοποιος"εφυγε"απο τη ζωη κανοντας φτωχοτερο το καλλιτεχνικο στερεωμα...
Προκειτε για την Καιτη Λαμπροπουλου....
Ας δουμε την ειδηση:

O"Kραχτης"τιμωντας τη μνημη της μεγαλης ηθοποιου,κανει ενα αφιερωμα σαν υστατο φορο τιμης....
Α'Μερος-Βιογραφια:
Η Καιτούλα ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας Λαμπροπούλου, με πρώτο τον αδελφό της Ηρακλή και τρίτη την αδελφή της Τοτό. Επιστήθια φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, την είχε σχεδόν πάντα δίπλα της.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1926, αν και τα πρώτα πέντε χρόνια της τα έζησε στην Κωνσταντινούπολη, λόγω των εμπορικών δραστηριοτήτων του πατέρα της, ενός ανθρώπου με κοφτερό μυαλό. Κρυφά από τον πατέρα της μαθήτεψε κοντά στον Κάρολο Κουν και βγήκε ως εξαιρετικό ταλέντο στην παράσταση του «Θεάτρου Τέχνης» «Αγριόπαπια».

Την προέτρεψαν να κάνει αίτηση στο Εθνικό Θέατρο με διευθυντή τότε τον Ροντήρη. Εκείνος τη δέχτηκε και διαβλέποντας το ταλέντο της της εμπιστεύτηκε καταπληκτικούς ρόλους στις παραστάσεις «Ζητείται υπηρέτης», «Το φιντανάκι» και «Κατά φαντασίαν ασθενής» του Ιψεν, στις οποίες έπαιξε πλάι στα ιερά τέρατα της σκηνής, Μινωτή, Παξινού, Νέζερ, Χορν κ.ά.

Στον «Πρωτευουσιάνο» γνώρισε τον μετέπειτα σύζυγό της Γεώργιο Ρούσσο, συγγραφέα του έργου. Μεταπήδησε στο «Ελεύθερο Θέατρο» και πήρε μέρος στις παραστάσεις «Ονειρο θερινής νύχτας», «Η στρίγκλα που έγινε αρνάκι», «Ο επιθεωρητής», «Μιμίκος και Μαίρη», «Θεοδώρα η Μεγάλη» κ.ά.
Η ενασχόλησή της με τον κινηματογράφο θα αρχίσει σχετικά αργά, αλλά αυτό δεν θα την εμποδίσει να έχει πολλές συμμετοχές. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν αυτή που την ώθησε να κάνει κινηματογράφο. «Η Αλίκη την είχε πολύ κοντά της. Λυπήθηκα πολύ που έφυγε. Ηταν πολύ γλυκός άνθρωπος» δήλωσε στην «Espresso» ο αρχιτέκτονας Τάκης Βουγιουκλάκης, αδελφός της Αλίκης.

Στη μικρή οθόνη έπαιξε στο «Θέατρο της Δευτέρας» αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές όπως «Ο παράξενος ταξιδιώτης», «Η βασίλισσα Αμαλία», «Εύθυμη χήρα» κ.ά.


Η Καίτη Λαμπροπούλου ήταν σύζυγος του εκλεκτού θεατρικού συγγραφέα και δημοσιογράφου Γεωργίου Ρούσσου. Τους είχε παντρέψει ο αείμνηστος Χρήστος Λαμπράκης και ήταν πολύ συνδεδεμένοι. Οταν τον έχασε της στοίχισε πάρα πολύ και ζούσε με τις αναμνήσεις της.

Πριν από πέντε χρόνια είχε παρακολουθήσει ως επίτιμη καλεσμένη της κοινότητας Αντιπάρου τις επετειακές εκδηλώσεις για την ταινία «Μανταλένα» του Ντίνου Δημόπουλου, που γυρίστηκε εκεί σε σενάριο του συζύγου της Γεωργίου Ρούσσου και το όνομα του οποίου φέρει η κεντρική πλατεία του νησιού.


Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε πολύ με την υγεία της, αλλά δεν έχασε ποτέ το χαμόγελό της. Υστερα από ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι το 2009 υπέστη κάταγμα στο ισχίο και χειρουργήθηκε δύο φορές. Με το που ανάρρωσε ένα νέο χτύπημα την καθήλωσε και πάλι. Πριν εκπνεύσει το 2010 νοσηλεύτηκε στο «Ιπποκράτειο», την ίδια περίοδο που ήταν εκεί και η φίλη της Σμάρω Στεφανίδου, η οποία και συγκλονίστηκε όταν πληροφορήθηκε τον θάνατό της.

Η Καιτούλα εισήχθη στο νοσοκομείου λόγω καρδιακού προβλήματος και δύσπνοιας. Αντιμετώπιζε όμως και σοβαρό οφθαλμολογικό πρόβλημα. Μάλιστα είχε χειρουργηθεί, αλλά δυστυχώς ανεπιτυχώς. Πριν από έναν μήνα υπέστη πνευμονία και εισήχθη και πάλι σε νοσοκομείο, ώσπου η καρδιά της την πρόδωσε.

Χθες το πρωί σταμάτησε να χτυπά η καρδιά της Καιτούλας όπως την αποκαλούσαν οι φίλοι της.

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια πέθανε στα 85 της χρόνια από ανακοπή στη βίλα της αδελφής της στον Διόνυσο, όπου ζούσε τα τελευταία τρία χρόνια. Ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, γλυκομίλητη και πάντα καθωσπρέπει. Αυτή ήταν η υστεροφημία της.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ:

Μέχρι το τέλος η Καίτη Λαμπροπούλου ονειρευόταν την ημέρα που θα μπορεί να στηρίζεται στα πόδια της για να κάνει μακρινούς περιπάτους, που της άρεσαν τόσο.
Οι φίλοι της θα την αποχαιρετίσουν αύριο Τετάρτη (2 Φεβρουαρίου) στις 3.00 το μεσημέρι, από το Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας, όπου θα γίνει η εξόδιος ακολουθία.

Β'ΜΕΡΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ:

Η ΣΩΦΕΡΙΝΑ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ,ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ:

Ο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ:


Σαν επιλογο:Καλο ταξιδι κυρια Λαμπροπουλου....Ελαφρυ το χωμα που θα σας σκεπασει...
ο Θεος να σας αναπαυσει....Θα ζειτε για παντα μεσα απο τις ταινιες σας....
Μετα τιμης:
Ο"Κραχτης"...