Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΣΤΗΛΗ:ΚΟΙΝΩΝΙΑ:ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΣ 24 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ!!!

Θα αναφερθω κι εγω σε ενα θεμα που ανεδειξε η εκπομπη της Αγγελικης Νικολουλη"Φως στο τουνελ":
Η εξαφανιση ενος 29χρονου παληκκαριου,το οποιο εντοπιστηκε νεκρο απο λιμενικους σε παγκακι στο λιμανι του Πειραια,οι οποιοι καλεσαν ασθενοφορο το οποιο τον μετεφερε στο Τζαννειο νοσοκομειο οπου διαπιστωθηκε ο θανατος του.
Ποιο αναλυτικα στις 24 Φεβρουαριου εξαφανιζετε ο 29χρονος.
2 μερες μετα ο πατερας του δηλωνει εξαφανιση στην αστυνομια.(Για να δηλωσει καποιος εξαφανιση,βαση νομου πρεπει να παρελθει το χρονικο οριο των 48 ωρων.).
Στις 28 Φεβρουαριου λιμενικοι εντοπιζουν νεκρο τον 29χρονο και ειδοποιουν ασθενοφορο το οποιο τον μετεφερε στο Τζαννειο Νοσοκομειο Πειραια,οπου και διαπιστωθηκε ο θανατος του και επειδη δεν ειχε ταυτοτητα μαζι του,καταχωρηθηκε ως"Ανωνυμος".
ΟΜΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΓΩΣΕΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΥΘΗΝΟΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ"Ρε,το παιδι σου ειναι εδω,αλλα ειναι νεκρο"!!!
Τον αφησαν να ψαχνει σαν τρελλος.
Ευτηχως η"λυτρωση"για τον πατερα ηρθε οταν κληθηκε ο ιατροδικαστης κ.Φιλλιπος Κουτσαφτης να διενεργησει νεκροψια/νεκροτομη στην σωρο του ατυχου 29χρονου και αναγνωρισε τον αγννοουμενο νεο,οποτε ενημερωσε τον τραγικο πατερα οτι το παιδι του βρισκετε στο Τζαννειο νοσοκομειο,νεκρο...
Ομως ο γολγοθας συνεχιστηκε για τον τραγικο πατερα:
Οταν πηγε να παραλαβει το παιδι του(να σημειωθει οτι ο πατερας ειναι ανεργος και απορος)οι ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΤΩΝ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 40 ΕΥΡΩ ΕΠΙ 24 ΗΜΕΡΕΣ=960 ΕΥΡΩ!!
Και παλι μεσολαβησε η εκπομπη και μπορεσε ο τραγικος πατερας να κηδεψει το παιδι του.

ΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΘΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΑΡΧΕΣ,ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!!!
ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ!!!ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΚΑΒ!!!ΟΥΤΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΤΟΥ ΤΖΑΝΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ 960 ΕΥΡΩ!!!
ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!!ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΑΜΩΤΟΟΟΟ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου