Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΗΛΗ:ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ:ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΗΚΕ ΚΩΦΗ ΦΙΛΟΖΩΟΣ!

Την Παρασκευή 14 Γενάρη καθώς σχόλασα από το σχολείο, βρήκα ένα μεγάλο σκυλί-αδέσποτο-στην Λεωφόρο Αλίμου. Κάποιος ασυνείδητος οδηγός τον χτύπησε πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα να τρέχει πολύ αίμα από το κεφάλι του.
Στο κινητό μου έψαχνα γρήγορα να βρω το κινητό κάποιου φιλοζωικού σωματείου μήπως μπορέσει να το σώσει.
Βρήκα το κινητό του ζωοφιλικού σωματείου της… κυρ Όλγας Μαλλή και της έστειλα μήνυμα. Κ μάλιστα, τέσσερα μηνύματα. Παρόλο που της παραδόθηκαν, δεν απάντησε σε κανένα μου μήνυμα.
Περίμενα 3ώρες κ δυστυχώς το σκυλί ξεψύχησε.
Της διευκρίνισα ότι είμαι κωφή και επικοινωνώ μόνο μέσω sms.
Όμως δεν το έλαβε υπόψη του.
Θα μπορούσε να σκεφτεί ότι ένα άτομο με πρόβλημα ακοής παρόλο που δυσκολεύεται,προσπαθεί γιατί όμως οι άλλοι δεν συμβάλλουν στην προσπάθεια; Υποτίθεται ότι η επικοινωνία είναι ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ.
Μακάρι όλα τα φιλοζωικά σωματεία να έχουν κινητό κ όχι μόνο το σταθερό, ώστε να μπορέσει να επικοινωνήσει ένας κωφός άνθρωπος για την περίπτωση, όπως η παραπάνω.

Ξέχασα να προσθέσω, ήταν ένα κορίτσι Γυμνασίου το οποίο έβαλα να πάρει τηλέφωνο στην κυρ Μάλλη, αφού του εξήγησα την ιδιαιτερότητα της ακοής μου κ αφού δεν απαντούσε στα πρώτα μου μηνύματα.Φυσικά, η κυρ Μάλλη το σήκωσε κανονικά κ μίλησαν.Της είπε μόνο πως πρέπει να καλέσω τον κτηνίατρο χωρίς να αφήσει περισσότερα στοιχεία. Μετά της ξαναστέλνω πως επειδή είμαι κωφή και δεν έχω αμάξι, την παρακάλεσα να επικοινωνήσει με κάποιον κτηνίατρο για να πάει στην Λεωφόρο. Καμία απάντηση.
κ έτσι απογοητεύτηκα κ στεναχωρέθηκα περισσότερο για το σκυλί.

Σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο σας χρόνο
Ματίνα Δρίτσα
Πηγη: http://www.trupokarudos.com
To σχολιο του"Κραχτη":
Οταν απαξιειτε κ.Μαλλη να απαντησετε στα μυνηματα(οταν αυτα αφορουν χτυπημενο ζωακι εννοω)που σας στελνει κωφη φιλοζωος,οταν μετα απο 4 μυνηματα σας πηρε τηλεφωνο μαθητρια γειτονικου γυμνασιου,επειδη της το ζητησε η κωφη φιλοζωη,εσεις το μονο που ειχατε να πειτε ηταν"Να παρετε τηλ.εναν κτηνιατρο"και το κλεισατε,τοτε συγνωμη αλλα δεν εχετε φιλοζωικο σωματειο,αλλα τσιφλικι!!!
Η ΦΙΛΟΖΩΙΑ Κ.,ΜΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ!!!
ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ Η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ,ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ????
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Κ.ΜΑΛΛΗ!!!ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
ΕΝΤΑΞΕΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!!
ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΔΥΣΤΗΧΟ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΞΙΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!ΠΡΑΞΑΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ,ΕΝΩ Η ΚΩΦΗ ΦΙΛΟΖΩΗ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΕ SMS ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ!!!ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ!!!
ΩΡΑΙΑ ΦΙΛΟΖΩΗ ΕΙΣΤΕ Κ.ΜΑΛΛΗ!ΕΝΤΑΞΕΙ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ.
ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ Η ΦΙΛΟΖΩΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΖΩΟ ΗΤΑΝ ΚΩΦΗ,ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΕΦΤΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ?????ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Κ.ΜΑΛΛΗ!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου