Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΗΛΗ:ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ:ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΕ ΠΑΤΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΚΡΗΤΗ!!

Εχουμε 2 κτηνωδιες αυτη τη φορα.
Στην πρωτη περιπτωση,στην Πατμο,ενα ανθρωπομορφο κτηνος αφησε τα δυο σκυλια που ειχε να πεθανουν απο την πεινα.Και δε φτανει αυτο,αλλα οταν τα ατυχα ζωα πεθαναν τα αφησε εκει δεμενα,να σαπιζουν.Τα ζωα εντοπισε μετα απο ενημερωση απο γειτονες οι οποιοι αντεληφθησαν τον θανατο των ζωων απο την εντονη δυσοσμια,η Δημητρα Μιαουλη-η οποια ειναι γνωστη για την ενασχοληση της με τα φιλοζωικα-σε κατασταση πληρης σηψης.

Στην δευτερη περιπτωση,τα λεβεντοπαιδα της Κρητης ξαναχτυπησαν και παλι!
Θυμα τους αυτη τη φορα μια χελωνα,στον λαιμο της οποιας εδεσαν μια πετρα και την πεταξαν στην θαλασσα,οπου πνιγηκε.

Ας δουμε ομως τα γεγονοτα:
ΠΑΤΜΟΣ:


«Ενημερωθήκαμε σαν Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή από την Δήμητρα Μιαούλη, κάτοικο Πάτμου ότι σε περιοχή μεταξύ Χώρας Πάτμου και Σκάλας έχει στην ιδιοκτησία του ένα οικόπεδο περιφραγμένο ο Μελιανός Γεώργιος εντός του οποίου διατηρεί μια αποθήκη.

Στον περιφραγμένο χώρο του οικοπέδου αυτού βρέθηκαν νεκρά, σκελετωμένα, δεμένα και σε πλήρη αποσύνθεση δύο σκυλιά, το ένα κουλουριασμένο σε ένα κατάλυμα και το άλλο εκτός. Τον θάνατο των ζώων αντελήφθησαν οι γείτονες από την έντονη δυσοσμία.

Η κα Μιαούλη, που ενημερώθηκε για το συμβάν λόγω της φιλοζωικής της ενασχόλησης, στη θέα των νεκρών, σκελετωμένων ζώων υπέστην έντονο σοκ και κυρίως όταν ενημερώθηκε για τον βασανιστικό θάνατό τους.
Τα ζώα είχαν ξεχαστεί από τον ιδιοκτήτη τους, ενώ οι γείτονες που άκουγαν για ημέρες τα απεγνωσμένα ουρλιαχτά των ζώων δεν έδωσαν σημασία.

Όταν αντελήφθησαν τον θάνατό τους από τη δυσοσμία ήταν πλέον αργά. Όλοι όσοι γνωρίζουν τον “άνθρωπο” αυτό μιλούν με τα χειρότερα λόγια. Τα ζώα τα τάιζαν σπάνια, συνήθως, οι γιοι του που ζουν στην Πάτμο.
Τελευταία, απασχολημένοι με το άνοιγμα μιας επιχείρησης, ξέχασαν τα δύστυχα ζώα, τα οποία πέθαναν αργά και βασανιστικά, ξεχασμένα και από τους γύρω.

Αναρωτιόμαστε αν έχει μείνει καθόλου ανθρωπιά σε αυτό τον κόσμο. Ελπίζουμε η Δικαιοσύνη να πράξει στο ακέραιο το καθήκον της και η Πολιτεία, επιτέλους, να αυξήσει κατακόρυφα ποινές και πρόστιμα για τέτοιους εγκληματίες. Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι το Αστυνομικό Τμήμα Πάτμου και ο διοικητής του ενεργούν με τρόπο άψογο και ήδη αυτεπάγγελτα προχωρούν σε μήνυση».

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
108 ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΠΗΓΗ:www.zougla.gr
Β)ΜΕΣΣΑΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:


Απίστευτης αγριότητας ήταν ο θάνατος μιας χελώνας καρέτα-καρέτα στην περιοχή του Αγιοφάραγγου στη Μεσαρά.

Οι κάτοικοι της περιοχής που βρήκαν νεκρό το κατά τ’ άλλα προστατευόμενο ζώο, διαπίστωσαν ότι είχε βρει το θάνατο στα χέρια ασυνείδητων, οι οποίοι αφού του έδεσαν μια πέτρα στο λαιμό, το πέταξαν στη θάλασσα για να πνιγεί.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής είναι συχνό το φαινόμενο ψαράδες της περιοχής να θανατώνουν χελώνες γιατί μπλέκονται στα παραγάδια τους.

Ο δράστης, πάντως, παραμένει αγνώστου ταυτότητας.

Πηγή: www.cretalive.gr

To σχολιο του"Κραχτη":
Καλα,σχετικα με αυτο το καθηκι στην Πατμο θελει καποιος να του κανει ακριβως το ιδιο!
Να τον φιμωσει και να τον δεσει πισθαγκωνα και σε εναν τοιχο,εντος εγκαταλελειμενου κτιριου(σπιτιου προτιμοτερο)και να τον αφησει εκει να πεθανει απο την πεινα και την διψα!
Οσο για την Κρητη τα εχουμε ξαναπει:Τα αρχ...α των Κρητικων ειναι τοσο μεγαλα που η μαγκια τους φτανει μονο μεχρι το να κακοποιουν ζωακια!!
Οι Κρητικοι ειναι μαγκες μονο αν κρατανε κανα κουμπουρι,αλλιως ειναι απλα κλανιαρηδες!!!
Το'χω πει και θα το ξαναπω!Η Κρητη θελει να μαζεψεις ολα τα ζωακια και οσους τα αγαπανε και μετα να ριξεις μια ατομικη βομβα,να σβυσει απο τον χαρτη το κωλονησο!!!

1 σχόλιο:

  1. Kαλό είναι να μάθουμε και την επιχείρηση που διατηρεί το κτήνος αυτό και να τη μποϋκοτάρουμε!
    Ετσι μόνο θα πονέσει... Αν του κοστίσει στην επιχείρησή του...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή