Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΗΛΗ:ΚΟΙΝΩΝΙΑ:ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΙΑΣ ΨΥΧΗΣ...

Αν και το εχουμε ξαναδει πολλοι απο εμας,θα το ξανααναφερω.
Θα μιλησω για την περιπτωση του Πατερα με Π κεφαλαιο που ετρεξε μαραθωνιο με τον τετραπληγικο γιο του,στην αγκαλια του.
Ομως πριν πω περισσοτερα,παμε να δουμε τα βιντεακια:
Dick and Rick:

Τhe real Iron man:

Iron Man-A Father's Love For His Son(Βιντεο απο τηλεοπτικο δικτυο NBC):

Iron dad-Iron Son:

Και μετα απο ολα αυτα,θελω να απευθηνθω σε αυτους τους"γονεις"που μολις μαθουν οτι το παιδι τους γεννηθηκε με νοητικη στερηση η οτι δεν θα περπατησει ξανα,η δεν βλεπει η δεν ακουει,η συνδυαμο 2 η και παραπανω απο ολα αυτα,ειτε το παρατανε στο μαιευτηριο,ειτε στο πρωτο ιδρυμα που θα βρουν:
Αν ειχατε μπροστα σας αυτον τον πατερα,τον Dick που οχι απλα μεγαλωσε το τετραπληγικο παιδι του,αλλα ετρεξε μαραθωνιο μαζι του,κολυμβησε τεραστια αποσταση,εκανε δεκαδες χιλιομετρα ποδηλασια και δεν ξερω και εγω τι αλλο,θα μπορουσατε να του πειτε χωρις να γινετε κοκκινοι σαν παντζαρια απο ντροπη:"Α,εγω το αφησα στο ταδε ιδρυμα και ξενοιασα"?
Θα μπορουσε κι αυτος να κανει το ιδιο!Ομως δεν το εκανε!Γιατι οτι και να'ναι ειναι παιδι του,σπλαχνο του!Δεν μπορουσε να παρατησει το ιδιο του το αιμα,σε ενα Ιδρυμα!!!
Και οχι μονο αυτο,αλλα για χαρη του γιου του ετρεξε μαραθωνιο μαζι με το παιδι του,το οποιο κρατουσε στην αγκαλια του και πολλα αλλα.
Ο γιος του,του ειπε"Μπαμπα,οταν τρεχεις,αισθανομαι οτι κι εγω τρεχω μαζι σου,οτι εχω φτερα και δεν ειμαι καθηλωμενος σε αυτη την καρεκλα".
Αυτο ειναι πολυτιμο!!!ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!
Ο Ricκ οχι μονο μεγαλωνει με τους δικους του αλλα σπουδασε και αποφοιτησε με επιτυχια απο το Πανεπιστημιο το οποιο τον εχει δεχθει στους κολπους του,οπου εργαζετε προσφεροντας οτι και οσο μπορει!
ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ,ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ"ΚΡΑΧΤΗ".....
Καταλαβαινω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο,αλλα πρεπει να το παλεψετε.Ειναι μια δοκιμασια που μας δινει ο Θεος και πρεπει να την περασουμε.
Αν την προσπερασουμε,αυτοματως κλεινει για εμας η πορτα του Παραδεισου και ανοιγει μια αλλη.Σκοτεινη,με δυσωδια να αναδυει απο μεσα και φλογες να καινει στο βαθος...
Ειναι η πορτα της Κολασεως.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου