Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΗΛΗ:ΕΙΔΗΣΕΙΣ:ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Η ΕΙΔΗΣΗ(απο mediasoup.gr):
Τα ΜΑΤ εισβάλλουν στην Ακρόπολη, ρίχνουν χημικά και δέρνουν αδιακρίτως συμβασιούχους του Υπουργείου Πολιτισμού και δημοσιογράφους.

Τουρίστες που βρίσκονταν εκεί για να φωτογραφίσουν τα «αρχαία», φωτογράφισαν τελικά τα «νέα», τα χάλια δηλαδή ενός κράτους που άφραγκο έχει τεθεί εδώ και καιρό υπό ξένη κηδεμονία.

Εικόνες ντροπής έκαναν σήμερα τον γύρο του κόσμου που αποδεικνύουν το μεγάλο αλαλούμ που επικρατεί στην Ελλάδα.

Υπό την σκιά της Ακροπόλεως λοιπόν, και υπό την αμήχανη ανάσα του λαμπερού 5ου αιώνα.

Οι συμβασιούχοι του Υπουργείου Πολιτισμού, πραγματοποιούσαν κατάληψη του χώρου από την Τετάρτη. Διεκδικούσαν τα δεδουλευμένα τους (έχουν να πληρωθούν 22 μήνες!) αλλά και τη μονιμοποίησή τους. Ανάμεσα στα αιτήματά τους είναι και να καταργηθεί η ισχύς του 24μηνου και να ακυρωθούν οι 350 απολύσεις που αναμένονται στο τέλος του μήνα.

Ο Πρόεδρος των Συμβασιούχων Νίκος Χασομέρης, δήλωσε σήμερα το πρωί, ότι έχουν φθάσει στα όρια, συμφωνούν ότι η Ακρόπολη είναι ένα μνημείο παγκόσμιο, αλλά δεν έχουν άλλο τρόπο.

Μέχρι τις 8.30 το πρωί, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα επακολουθούσε. Στις 8.45 περίπου, δυνάμεις των ΜΑΤ εμφανίστηκαν και κατέλαβαν τον χώρο έξω από την πύλη που οδηγεί στην Ακρόπολη. Οι δημοσιογράφοι που παρουσίαζαν τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, επικοινώνησαν αμέσως με τον Υπουργό Αναπληρωτή Πολιτισμού, Τηλέμαχο Χυτήρη. Ο Υπουργός, δήλωνε κατ αρχήν αναρμόδιος (εγώ είμαι πολιτικός προϊστάμενος σε ότι αφορά τα Μέσα Ενημέρωσης, έλεγε) αλλά οπωσδήποτε κατέληγε στο ότι η παρουσία των ΜΑΤ δεν ήταν απαραίτητη και ότι θα μπορούσε το θέμα να λυθεί με συζήτηση. Με το δεδομένο ότι ο Υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, λείπει σε ταξίδι στο Σικάγο, όλοι πίστευαν ότι ο Υπουργός Αναπληρωτής, ποιητής άλλωστε και μετριοπαθής, θα είχε τον καθοριστικό λόγο και τα πράγματα θα ηρεμούσαν. Όμως, τα γεγονότα διέψευσαν τους πάντες και έφεραν το Σικάγο στην Ακρόπολη.

Λίγο πριν τις 9, οι αστυνομικές δυνάμεις έδειξαν καθαρά ότι είχαν σκοπό να σπάσουν τα λουκέτα ή να σπάσουν την πόρτα. Εδώ καταγράφηκε και η πρώτη αστυνομική αυθαιρεσία. Οι αστυνομικοί, απομάκρυναν τους δημοσιογράφους από τα κάγκελα πίσω από τα οποία βρίσκονταν οι συμβασιούχοι, λέγοντας το γνωστό «Φύγετε και αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας». Στην πραγματικότητα όμως, εμπόδιζαν τους δημοσιογράφους να καταγράψουν τις διαμαρτυρίες των συμβασιούχων.

Από πότε άραγε η «δουλειά» του αστυνομικού είναι να εμποδίζει τον δημοσιογράφο;

Τελικά, δυνάμεις των ΜΑΤ πέρασαν τα κάγκελα(όχι από την κύρια πύλη), και στρίμωξαν τους συμβασιούχους στο κιγκλίδωμα με κίνδυνο να προκαλέσουν ατύχημα.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κύρια φάση της «επιχείρησης».

Οι άνδρες των ΜΑΤ άρχισαν να δέρνουν αδιακρίτως συμβασιούχους και δημοσιογράφους, ενώ ταυτόχρονα έριχναν δακρυγόνα.

Έκπληκτοι λοιπόν, παρακολουθήσαμε όλοι σήμερα σε ζωντανή σύνδεση, το ξύλο που έφαγαν δημοσιογράφοι μόνο και μόνο επειδή βρίσκονταν εκεί και επέμεναν να καταγράφουν τα γεγονότα. Αυτή λοιπόν, φαίνεται ότι είναι στην Ελλάδα, η μοίρα των δημοσιογράφων που ενημερώνοντας την κοινή γνώμη, «ενοχλούν» αστυνομικούς. Επί του θέματος, τι έχει να πει άραγε ο «πολιτικός προϊστάμενος» Τηλέμαχος Χυτήρης;
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ(ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΤΟΝ ΚΡΑΧΤΗ!):
Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ!!!
ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΥΣ(ΕΚΑΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ)ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!)ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ!!!!
Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ!!!!
ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ!!!
ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΜΑΛΑΚΑ!!!!!
ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΓΚΟΙΛΟΣ!!!
ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΒΑΓΑΝ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ!!!!
Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!!!
ΥΣΤ:ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!.......
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ!!!
ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ:
1)ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΕΤΡΑΠΑΧΟ ΜΙΣΘΟ!!!
2)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΤΡΑΠΑΧΟ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ,ΝΟΜΑΡΧΩΝ,ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ!!!
3)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΣΚΛΗΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ,ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΡΧΕΣ,ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΟΥΣ,ΛΑΤΣΗΔΕΣ,ΩΝΑΣΗΔΕΣ,ΝΙΑΡΧΟΥΣ,ΚΛΠ,ΚΛΠ!!!
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΔΕ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ!
ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΕ!!!
ΚΩΛΟΠΑΙΔΙ!!
ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ,ΣΥΓΝΩΜΗ,ΔΗΜΟΣΙΑΣ Α-ΤΑΞ-ΙΑΣ(ΤΑΞΗΣ)ΕΝΝΟΩ,ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!
Α-Ι-Σ-Χ-Ο-Σ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου