Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΣΤΗΛΗ:ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΡΑΞΙΜΟ:ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ:ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΝΟΠΟΛΙΣ!


Στις 13/4 ο δημαρχος Ελευσινας Γιωργος Αμπατζογλου και ο αρμοδιος αντιδημαρχος Δημητρης Λιασκος εφεραν το θεμα της διαχειρησης των αδεσποτων ζωων στο δημοτικο συμβουλιο.

Αφορμη ηταν η αποκαθηλωση πανο διαμαρτυριας που ειχε αναρτησει η φιλοζωικη Ελευσινας διαμαρτυρομενη για την εκκενωση ενος χωρου που εδω και 6 χρονια φιλοξενουσε αδεσποτα της Ελευσινας διπλα στο γηπεδο του Πανελευσινιακου, με πρωτοφανες μενος απο τον ιδιο τον αντιδημαρχο κ.Λιασκο

Ο δημαρχος κ.Αμπατζογλου δηλωσε με περισσιο θρασος:'Δεν θελουμε η Ελευσινα να γινει κυνοπολις!

Ετσι εδειξε την ευαισθησια του προφανως ο κωλοβλαχος!!!Κωλοαρβανιτοβλαχε!!!

Ο αντιδημαρχος κ.Λιασκος υποστιρηξε οτι ξηλωσε το πανο γιατι βρισκοταν σε δρομο απο τον οποιο θα παιρνουσε ο επιταφιος και θα ενοχλουσε.

Ο κ.Λιασκος ενδιαφερετε για το δραμα του Θεανθρωπου,αλλα αδιαφορει παντελως και επιδεικτικα για τα τετραποδα,που ο Θεος στον οποιο πιστευει(αν πιστευει),διμιουργησε για να συμβιωνουνε μαζι μας.

Η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο!!

Φυσικα αυτο που ενοχλει τον αντιδημαρχο κ.Λιασκο δεν ειναι οτι θα"εμποδιστει"το περασμα του επιταφιου απο το πανο,αλλα οτι ολοι οσοι θα ακολουθουσαν τον επιταφιο θα εβλεπαν για ποιο λογο διαμαρτυρονται οι φιλοζωοι πολιτες της Ελευσινας και η φιλοζωικη!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ Κ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ!!!ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ!!!!

ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.

ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ,ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΖΕΤΕ Η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ!!

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ???ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΑΛΑΤΕ ΜΙΖΑ???

Η ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ,ΕΥΠΟΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΓΛΥΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ???

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ...

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ!!!ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου