Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΣΤΗΛΗ:ΕΙΔΗΣΕΙΣ:ΣΟΚ,ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΝΤΡΑ!

Οπως το διαβαζετε.4 τραμπουκοι αστυνομικοι σκοτωσαν και αποκεφαλισαν διανοητικα καθυστερημενο αντρα!!
Ειλικρινα το ακουσμα και μονο της αποτροπαιας αυτης πραξης,εξοργιζει!!!
Και εξοργιζει 1)Γιατι ηταν διανοητικα αναπηρο ατομο,αρα ανικανο να τους κανει κακο(γιατι αυτα τα ατομα δεν εχουν την κακια μεσα τους.Ο εγκεφαλος τους εχει μεινει στην παιδικη ηλικια της αθωωτητας)
2)Γιατι 4-υποτειθετε-εκπροσωποι του νομου,οχι μονο δολοφονησαν ενα ατομο με νοητικη στερησα,αλλα το αποκεφαλισαν κιολας!!Δηλαδη εδω δε μιλαμε για αστυνομικους,αλλα για στυγνους δολοφονους!
Ουτε η μαφια δεν θα πειραζει νοητικα καθυστερημενο ανθρωπο,γιατι και εκεινοι οσο και να ειναι βουτηγμενοι στον βουρκο εχουν και καρδια και ψυχη και τιμη!
Δεν πειραζουν παιδια,γυναικες(εκτος ορισμενων εξαιρεσεων)και ατομα με ειδικες αναγκες(τυφλους,κωφους,νοητικα αναπηρους).
Παμε στο θεμα τωρα:
Τεσσερις Βραζιλιανοι μπατσοι(γιατι δεν αξιζει να τους πεις αστυνομικους.Λερωνεις την λεξη)καταδικαστηκαν σε 18 μηνες φυλακη ανευ εξαγορας και χωρις αναστολη,παροτι βρεθηκαν ενοχοι για την δολοφονια αλλα και τον αποκεφαλισμο ενος διανοητικα καθυστερημενου αντρα στο Σαο Παολο.
Οπως γραφουν σημερα πολλες εφημεριδες στο Σαο Παολο το πτωμα του 31χρονου Καρλος Σιλβα Αλβες βρεθηκε αποκεφαλισμενο μεσα σε δασος νοτια της μεγαλουπολης το φθινωπορο του 2008.
Εγινε ανακριση και εντοπιστηκαν οι 4 καταδικασθεντες μπατσοι που ειχαν οργανωσει την ιδια εποχη επιχειρηση με την κωδικη ονομασια"Χαιλαντερ".
"Τωρα ο γιος μου θα αναπαυτει εν ειρηνη" δηλωσε στις εφημεριδες η μητερα του θυματος.
Η διασκεψη του ορκωτου δικαστηριου που ελαβε χτες Πεμπτη αυτη την αποφαση,διηρκησε 16 ωρες οπως αναφερετε στα δημοσιευματα.
"Οφειλαν πρωτα αυτοι να προστατεψουν το θυμα τους"ειπε ο προεδρος του ορκωτου δικαστηριου απαγγελοντας τις καταδικες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου