Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΣΤΗΛΗ:ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ:ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΕΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ!

ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ?ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ....
Αυτο ειπε ευφυεστατος κατοικος των φιλιατρων!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ/ΣΥΛΛΟΓΩΝ:

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αλκη Ξυγκα

Κοινοποιηση:
Υπουργειο αγροτικης αναπτυξης και τροφιμων
Γραφειο υπουργου
Κατερινας Μπατζελη

Γραφειο υφυπουργου
Μιχαλη Καρχιμακη

Υπουργειο τουρισμου και πολιτισμου
Γραφειο υπουργου
Παυλου Γερουλανου

Γραφειο υφυπουργου
Γιωργου Νικητιαδη

Προς τα ΜΜΕ

ΘΕΜΑ:Η ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ.

Στην σημερινη εποχη της ηλεκτρονικης επικοινωνιας τα νεα,καλα η κακα φτανουν στην ακρη του κοσμου σε χρονο μηδεν.
Τα Φιλιατρα εχουν γινει διασημα λογω του γεγονοτος της δολοφονιας των αδεσποτων ζωων που ζουσαν στην πολη σας και μαλιστα μπροστα στα ματια των τουριστικων επισκεπτων της περιοχης σας.
Διασημοι εγιναν και οι κατοικοι των Φιλιατρων που καθησμενοι στις καρεκλες της πλατειας παρακολουθουσαν αδιαφοροι τα ζωα που σφαδαζαν απο τους πονους αλλα και τους τουριστες που παρακολουθουσαν το θεαμα με την φρικη αποτυπωμενη στα προσωπα τους.

Μερικοι ξυπνιοι δε εκαναν και ευφυη σχολια του τυπου:"Πως κανετε ετσι?Σκυλια ειναι! στους τουριστες που εψαχναν απεγνωσμενα να βρουν κτηνιατρο η ατροπινες προκειμενου να σωσουν τα ζωα.

Διασημοτερος ολων ομως γινατε εσεις αγαπητε δημαρχε που ουτε σαν δημαρχος αλλα ουτε σαν φαρμακοποιος λειτουργησατε οπως οφειλατε.
Και οφειλατε σαν φαρμακοποιος να κινηθητε αμεσα,ωστε να εχουν τις απαραιτητες ατροπινες οι ανθρωποι που απεγνωσμενα εψαχναν να βρουν με την ελπιδα πως θα εσωζαν καποια απο τα δηλητηριασμενα σκυλια.
Σαν δημαρχος βεβαια οφειλατε πολυ περισσοτερα.
Οφειλατε να γνωριζετε καλα τις υποχρεωσεις που προκυπτουν απο τον νομο 3170/2003"Ζωα συντροφιας,αδεσποτα ζωα συντροφιας" που καθιστα πλεον αρμοδιους τους δημους για την περισυλλογη,στειρωση,εμβολιασμο,αποπαριτισμο και φροντιδα για την ευζωια των αδεσποτων ζωων που ζουν στην επικρατεια τους και να μην επιτρεπουν να συμβαινουν περιστατικα που μας εξευτελιζουν σαν λαο και σαν χωρα,βλαπτοντας την εικονα μας στο εξωτερικο και κανοντας ζημια στον τουρισμο.
Με την ανεφαρμοστη σταση σας και αδιαφορια σας συντελεσατε στην αρνητικη διαφημιση των Φιλιατρων αλλα και ολοκληρης της Ελλαδας.
Η αχαρακτηριστη αντιμετωπιση απο μερους σας,του τραγικου περιστατικου της δολοφονιας των αδεσποτων ζωων στην πλατεια των Φιλιατρων δεν ειναι μια σταση που τιμαει τον πρωτο πολιτη αυτου του δημου.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ/ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΝΑ
Ολυμπιαδα Χαλκιδικης
ΤΚ 57014
ΤΗΛ:6944 383 206

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου