Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Η"ΣΕΧΤΑ"ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΟΛΙΑ.

Αγνωστος τηλεφωνησε το μεσημερι στην εφημεριδα"ΤΑ ΝΕΑ"και ενημερωσε πως σε συγκεκριμενο σημειο εχουν αφησει μια προκυρηξη.
Γυρω στις 14:30 δυο συντακτες της εφημεριδας πηγαν στο σημειο που ειχε υποδιξει ο αγνωστος και βρηκαν ενα cd που περιειχε 7σελιδο κειμενο-προκυρηξη μεσα στην οποια αναφεροταν πως αναλαμβανουν την ευθηνη για την δολοφονια του δημοσιογραφου Σωκρατη Γκολια.
Ειναι αραγε ετσι?Η η αληθινοι ενοχοι πανε να μας ριξουν σταχτη στα ματια?
Η αληθεια ειναι οτι το blog Troktiko στο οποιο ενας εκ των διαχειρηστων ηταν ο Σωκρατης Γκολιας,ειχε δεχτει ανελεητο πολεμο,μυνησεις,απειλες απο διαφορους που ενοχληθηκαν απο αναρτησεις του blog,γιατι εβγαιναν στη φορα αληθειες που δεν συμφερε καποιους να βγουν....
Αραγε ειναι η Σεχτα πισω απο την δολοφονια του Σωκρατη η καποιοι αλλοι?.....
Ισως να μην το μαθουμε ποτε,πραγμα που ειναι και το πιθανοτερο μετα και την προκυρηξη(ειναι αραγε αληθινη η ειναι ψευδη?)της Σεχτας......
UPDATE 18:23 PM:
Πριν απο λιγο αναρτηθηκε στην ιστοσελιδα της εφημεριδας"ΤΑ ΝΕΑ"το εξης κειμενο:

Προκυρηξη της Σεχτας επαναστατων ελαβαν"ΤΑ ΝΕΑ",με την οποια γινετε αναληψη της ευθηνης για την δολοφονια του Σωκρατη Γκολια.Το πληρες κειμενο θα δημοσιευτει αυριο στην εντυπη εκδοση της εφημεριδας.
Μεταξυ αλλων χρησιμοποιουν βαρεις χαρακτηρισμους για μια σειρα δημοσιογραφων και εκδοτων οπως ο Π.Κωστοπουλος,Ο Μακης Τριανταφυλλοπουλος,ο Θεμος Αναστασιαδης,ο Νικος Χατζηνικολαου,Ο Γιαννης Κουρης,ο Δημητρης Κοντομηνας και αλλοι,ενω εκτοξευουν απειλες και υβρεις κατα αστυνομικων,σοφρωνιστικων υπαλληλων,εισαγγελεων,διευθηντων φυλακων και κοινωνικων λειτουργων που εργαζονται σε φυλακες.
Για οτι νεοτερο ο"Κραχτης"θα σας κραταει ενημερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου