Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΣΤΗΛΗ:ΕΙΔΗΣΕΙΣ:ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ-ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ!!

Νέο διπλωματικό και πολιτικό θρίλερ, αυτή τη φορά μεταξύ του Λιβάνου και του Ισραήλ, με την Κύπρο στη μέση, βρίσκεται σε εξέλιξη. Αφορά σκάφος που θα μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια για τους Παλαιστίνιους στην αποκλεισμένη Λωρίδα της Γάζας.

Εξακολουθεί να ισχύει το απαγορευτικό διάταγμα της Κύπρου για απόπλου πλοίων προς τη Γάζα. Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτρέψει τον απόπλου οποιουδήποτε σκάφους από κυπριακό λιμάνι για μετάβαση στην Γάζα.

Σχολιάζοντας την πρόθεση φιλοπαλαιστίνιων ακτιβιστριών να πλεύσουν αύριο από την Τρίπολη στην Κύπρο προκειμένου να σπάσουν τον ισραηλινό αποκλεισμό και να μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στους κατοίκους της Γάζας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος τόνισε ότι η θέση της Κυβέρνησης εκφράζεται με το διάταγμα και συνεπώς δεν θα επιτραπεί στο σκάφος να συνεχίσει τον πλου εάν καταπλεύσει σε κυπριακό λιμάνι Εξάλλου, Ο Εκπρόσωπος Τύπου αστυνομίας ανέφερε ότι η αστυνομία θα εφαρμόσει το διάταγμα που απαγορεύει τον κατάπλου του σκάφος από λιμάνι της δημοκρατίας.

Η παραβίαση του διατάγματος αποτελεί ποινικό αδίκημα και σε περίπτωση που το σκάφος καταπλεύσει σε κυπριακό λιμάνι ο καπετάνιος του υποστεί τις συνέπειες του κυπριακού νόμου.

Έδωσε άδεια για απόπλου ο Λίβανος

Την ίδια στιγμή, ο Λίβανος ανακοίνωσε ότι δεν λαμβάνει υπ’ όψην τις απειλές του Ισραήλ ότι θα αναχαιτίσει το σκάφος. Η λιβανική κυβέρνηση έδωσε άδεια στο πλοίο να αποπλεύσει αύριο βράδυ από την Τρίπολη του Λιβάνου με προορισμό την Κύπρο.
ΠΗΓΗ:SigmaLive

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ"ΚΡΑΧΤΗ":
Ειναι απαραδεκτο κυριοι(Ισραηλινοι)να χτυπησετε πλοιο το οποιο μεταφερει ανθρωπιστικη βοηθεια,ποσο μαλλον οταν αυτο το πλοιο μεταφερει γυναικες!!!
Βεβαια εσεις δεν ξερετε ουτε απο ανθρωπισμο ουτε απο βοηθεια!!
ΚΤΗΝΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ,ΚΤΗΝΗ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ!!!
ΓΑΜΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΑΣ!!!
ΥΣΤ:Επειδη η Κυπρος κολωνει και απαγορευει τον αποπλου οποιουδηποτε πλοιου με προορισμο την Γαζα,εγω θα προτεινα το πλοιο να μην δεσει στην Κυπρο αλλα να συνεχισει για Γαζα!!!
ΥΣΤ2:Προς τα"αδελφια"μας τους Κυπριους:Εισαστε αντρες μωρε εσεις???Και μαλιστα Ελληνες???Γιατι θελετε δεν θελετε η Κυπρος ειναι ελληνικη!
Οι Ελληνες ρε,εχουν αρχιδια!!!Δεν κολωνουν με το παραμικρο!!ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ,ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΝΑ ΑΠΟΠΛΕΥΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!
ΚΟΤΕΣ!!!
ΥΣΤ3:ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου