Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΗΛΗ:ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ:ΣΟΚ!ΕΓΔΑΡΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ!!!

Τη νύχτα πριν ταξιδέψει στη νέα της οικογένεια στην Ολλανδία, η μόλις 3 μηνών Jessy βρήκε τραγικό θάνατο σε ένα από τα ελάχιστα καταφύγια αδέσποτων κοντά στην Σόφια, στη Βουλγαρία. Το κουτάβι έπεσε θύμα κάποιων απάνθρωπων που προσπαθούν να εκδικηθούν τους φιλόζωους που βοηθούν τα αδέσποτα της χώρας καθώς το θεωρούν ως κατασπατάληση των χρημάτων του Δημοσίου! Οι ψυχοπαθείς δράστες παραβίασαν την πόρτα του καταφυγίου και έγδαραν ζωντανό το μικρό κουτάβι, προκαλώντας του φριχτούς πόνους.

Οι εθελοντές αντίκρισαν το επόμενο πρωί το τραγικό θέαμα! Ο εκπρόσωπος του Καταφυγίου Animal Rescue Sofia Svetoslav Petrov δήλωσε ότι είχαν λάβει ένα σημείωμα από κάποιον με το ψευδώνυμο Chin Lee που περιέγραφε ακριβώς πώς έγδαραν το άτυχο ζώο, ώστε να κρατήσουν το κρέας του που είναι νόστιμο και τρυφερό! Όντως το ζώο δεν είχε αίματα και το δέρμα είχε αφαιρεθεί σχεδόν με χειρουργικό τρόπο!

Αυτή η φρικτή κακοποίηση έγινε για να τρομοκρατήσουν τους φιλόζωους που πιέζουν την κυβέρνηση της Βουλγαρίας να θεωρεί την κακοποίηση ζώων έγκλημα. Τώρα αναζητούν το δολοφόνο της Jessy δίνοντας αμοιβή, ώστε να τον πάνε στο δικαστήριο.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου