Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΗΛΗ:ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ:ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ-ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ!!!

Ένα όμορφο κουτάβι μόλις 35 ημερών στάθηκε τυχερό καθώς το ανέλαβε μια φιλόζωη προκειμένου να του βρει οικογένεια. Η τύχη του όμως μετατράπηκε σε ατυχία αφού υιοθετήθηκε από μια άρρωστη γυναίκα.

H X.K. ,κάτοικος Νίκαιας υιοθέτησε τον μικρό Άκη στις 6 Αυγούστου 2010. Η νεαρή διαβεβαίωνε την κοπέλα, που της το έδωσε, ότι το κουτάβι είναι μια χαρά αλλά όταν θέλησε να την επισκεφτεί, για να διαπιστώσει πως είναι το ζωάκι, η νεαρή εξαφανίστηκε. Η πραγματικότητα ήταν πολύ βάρβαρη και σκληρή για το ζώο.

Στο προφίλ ενός κτηνιάτρου στο Facebook υπήρχε φωτογραφία του κουταβιού με την ένδειξη:

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ. 3 ΜΗΝΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ. ΤΗΛ 6****. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΕΧΕΙ ΥΓΡΟ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΚΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.

Το σκυλάκι ήταν ο Άκης, το αγγελούδι - κουταβάκι που είχε δοθεί για υιοθεσία 3 εβδομάδες πριν!!! Το σκυλάκι βρέθηκε βαριά κακοποιημένο να παλεύει για την ζωή του.

Η Χ.Κ., εκπροσωπούμενη από τη μητέρα της στο τηλέφωνο όχι μόνο δεν είχε τύψεις, όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτό που έκανε αλλά έλουσε την φιλόζωη κυρία με ένα πλούσιο υβρεολόγιο. Την ίδια στιγμή το κουτάβι χαροπάλευε.

Το κουταβάκι ο Άκης στις 5 Σεπτεμβρίου δεν άντεξε την κακία των ανθρώπων, "πέρασε " από την άλλη πλευρά. Εκεί θα είναι τουλάχιστον ήρεμος, δεν θα ζήσει ποτέ ξανά με τόσο πόνο.

Μα ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ παραμένει. Γιατί κάποιος να πάρει ένα κουτάβι αν δεν το θέλει; Γιατί κάποιος να χτυπήσει τόσο βάναυσα ένα κουτάβι; Γιατί κάποιος να είναι τόσο μα τόσο άρρωστος; Και γιατί το ελληνικό κράτος να μην έχει αρμόδιους να εφαρμόσουν το νόμο για να δικαιωθεί αυτή η ψυχή;

Πηγή: adespoto.gr

ΥΣΤ:Τα πληρη στοιχεια της πατσαβουρας Χ.Κ ειναι στην διαθεση του"Κραχτη".
ΥΣΤ2:Ο"Κραχτης"γνωριζε προσωπικα το ζωακι καθως και τη φιλοζωικη φιλη που το ειχε μαζεψει και δηλωνει δημοσια οτι θα ειναι στο πλευρο της φιλοζωης φιλης και αν ει δυνατον θα μυνησει και ο ιδιος την πατσαβουρα Χ.Κ.
Ελπιζουμε να αποδωθει δικαιοσυνη,αλλιως θα παρουμε τον νομο στα χερια μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου