Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΗΛΗ:ΕΙΔΗΣΕΙΣ+ΚΟΙΝΩΝΙΑ:ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ!!!

Της έκλεψαν τον σταυρό, κοντά σε παράνομο τζαμί!
Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει οι επιθέσεις λαθρομεταναστών σε Ελληνίδες στην πολύπαθη περιοχή της Κυψέλης. Σήμερα το πρωί και ενώ ένα ζευγάρι Ελλήνων είχε ξεκινήσει για τις δουλειές του στην διασταύρωση των οδών Δάμωνος και Ολυμπίας Πακιστανοί τους επιτεθήκαν και αφαίρεσαν από την γυναίκα τον Σταυρό που φορούσε στον λαιμό της. Οι Πακιστανοί τράπηκαν σε φυγή και το ζευγάρι έντρομο άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Λίγο παρακάτω στην οδό Πολυμήτου 10, οπού λειτούργει παράνομο τζαμί Πακιστανών, το ζευγάρι των Ελλήνων άρχισε καλεί σε βοήθεια πιστεύοντας πως εκεί έχουν καταφύγει οι κλέφτες. Αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία άρχισε έρευνες στην περιοχή, ενώ όλη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι από τις έντρομες φωνές των Ελλήνων, και τους βάρβαρους αλαλαγμούς του Πακιστανών.
Είναι πλέον σύνηθες το φαινόμενο οι αλλοδαποί, ιδίως Πακιστανοί, Σομαλοί και Αφγανοί να επιτίθενται σε ανυποψίαστες γυναίκες και να τους αφαιρούν τον Σταυρό που φέρουν στον λαιμό τους.
Ενώ σε όλη την Ευρώπη λαμβάνονται μέτρα για την προστασία της κοινωνίας από τους φανατικούς ισλαμιστές, η Αθήνα έχει μετατραπεί σε Κάσμπα της Ευρώπης.

Το σχολιο του"Κραχτη":Εδω ταιριαζει αυτο που ελεγε ο αειμνηστος Βασιλης Αυλωνιτης:
"Ωρε που παμε ωρε!Ωρε που παμε ωρε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου