Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΗΛΗ:ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ:Ο ΙΑΣΟΝΑΣ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!

Ο ΙΑΣΩΝΑΣ:


Ο Ιάσωνας εντοπίστηκε πριν από ενάμιση μήνα στο Καματερό. Αφού η κυρία που τον βρήκε τον απάλλαξε από τα τσιμπούρια, τους ψύλλους και τις πληγές του, του φόρεσε κολάρο και ταυτότητα που αποδεικνύει ότι το ζώο είναι υγιές και εμβολιασμένο. Όμως, ήρθε αντιμέτωπη με μια ολόκληρη γειτονιά, που προσπαθεί να εξολοθρεύει στο ζώο. Είναι, άλλωστε, γνωστή η συμπεριφορά των Ελλήνων απέναντι στα ζωάκια…

Η μεν φιλόζωη του βάζει φαγητάκι και νεράκι και οι υπόλοιποι αναίσθητοι, με το ανεπαρκές μυαλό, που θεωρούν ότι τα ζώα στους δρόμους τρέφονται με «νάμα εξ ουρανού», τα πετούν! Σήμερα, όπως μας καταγγέλθηκε, του έβγαλαν και το κολάρο με την ταυτότητα που αποδεικνύει ότι το ζώο είναι εμβολιασμένο και υγιέστατο! «Φρόντισα να τους αποδείξω ότι το ζώο δεν είναι πηγή μικροβίων, όπως διαρκώς ισχυρίζονται» εξηγεί στη zougla.gr.

O Ιάσωνας είναι ένα πολύ ευαίσθητο σκυλάκι, το οποίο αναζητεί το ανθρώπινο χάδι. Κοιμάται σε μια γωνιά περιμένοντας κάποιος να του δώσει σημασία. «Του είχα φτιάξει και ένα σκυλόσπιτο, για να μη βρέχεται το ζώο, ειδικά κατά τη διάρκεια των πρόσφατων βροχοπτώσεων. Φυσικά, οι καλοί γείτονες το κατέστρεψαν. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω γι’ αυτόν τον αρσενικό σκυλάκο, που είναι μεσαίου μεγέθους και τεσσάρων ετών. Το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη. Αν κάποιος ενδιαφέρετε για αυτόν, ας επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail μου: leboudoirsalon@yahoo.gr, προκειμένου να του τον συστήσω!».

Αν καποιος μπορει να τον υιοθετησει/φιλοξενησει να επικοινωνησει αμεσα με το leboudoirsalon@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου