Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΗΛΗ:ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ:ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΔΙΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ,ΚΑΙΤΗ ΧΩΜΑΤΑ.

Μαχη για τη ζωη δινει στο νοσοκομειο ΝΙΜΙΤΣ,η μεγαλη ερμηνευτρια του Νεου Κυματος,Καιτη Χωματα έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγο της Γιάννη Λιανό και τις κόρες της Ιουλία και Νατάσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso που μίλησε με τον κύριο Λιανό η ερμηνεύτρια του Νέου Κύματος, ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Μετά το ατύχημα που είχε στο πόδι της τον περασμένο μήνα, δύο ημέρες πριν την πρεμιέρα μουσικής παράστασης στο προαύλιο του «Badminton» με τους άλλους καλλιτέχνες του Νέου Κύματος, η υγεία της κλονίστηκε και πάλι.

Η Καίτη Χωματά νοσηλεύεται στο ΝΙΜΤΣ. Ο Γιάννης Λιανός που ζει με την Καίτη τριάντα δύο χρόνια, καταθέτει από ψυχής ότι τα είκοσι οχτώ μπαινοβγαίναν στα νοσοκομεία. Και πάντα στο ΝΙΜΤΣ. Και εκείνη δεν εμπιστεύεται να νοσηλευτεί αλλού γιατί εκεί είναι οι γιατροί της που ξέρουν το πρόβλημα της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κύριος Λιανός φροντίζει με αγάπη τη γυναίκα του και δεν επιτρέπει σε κανέναν να την ενοχλήσει αυτές τις ώρες.

Ο"Κραχτης"ευχετε στην κυρια Χωματα να νικησει σε αυτη τη δυσκολη μαχη,γρηγορη αναρρωση και σιδερενια!!
Και για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαινουν οι νεοτεροι,ακολουθουν μερικα βιντεο με τραγουδια της Καιτης Χωματα:
ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ:

ΘΑ ΔΙΩΞΩ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ:

Στον ουρανο ειν'ενα αστερι:

Το σγουρομαλλο αγορι:

Στην ποταμια σωπαινει το κανονι:

Μια φυσαρμονικα:

Ο Εκτωρας και η Ανδρομαχη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου