Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΗΛΗ:ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΚΟΙΝΩΝΙΑ:ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ....ΣΥΓΝΩΜΗ!...ΤΟ ΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ,ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ 62 ΚΑΤΑΚΟΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΓΚΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ-ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ-ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΕΙ ΜΟΙΡΑΙΑ!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ!!!!!
ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ????
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ???ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!
ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ???
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ"ΡΟΔΙΑΚΗ":
Ακόμη μια φορά το κράτος δείχνει πόσο ανάλγητο και ανελέητο είναι απέναντι στους ανθρώπους του μόχθου. 62χρονη αγρότισσα από το Μαντρικό όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Ροδιακή που είναι καρκινοπαθής, με όγκο στο κεφάλι, κατάκοιτη εδώ και καιρό, πρέπει να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στην Επιτροπή του ΙΚΑ, όποτε έρθει στη Ρόδο, να τη δει, για να της δώσει την σύνταξη που δικαιούται...
Πρέπει να την δούν αυτοπροσώπως λες και δεν μπορεί κάποιος να παέι στο σπίτι της να το διαπιστώσει. Εξάλλου όπως λένε οι γιατροί της, η όποια μετακίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία.

Αυτό είναι ένα από τα πολλά παρόμοια περιστατικά που τα περισσότερα δυστυχώς δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η δημοσιοποίηση της "οδύσσειας" της 62χρονης αγρότισσα από την γραφειοκρατία του ΙΚΑ έχει προκαλέσει οργή στη τοπική κοινωνία που βλέπει ακόμη μια φορά το ανάλγητο πρόσωπο του κράτους. Μια ζωή δουλειά στα χωράφια και όταν έρθει η ώρα και χρειαστείς το κράτος να πάρεις αυτό που δικαιούσαι, αυτό να σου γυρνά τη πλάτη με τρόπο προκλητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου